top of page

Young Living

 'Heb jij er wel eens bij stilgestaan dat essentiële oliën 
veel voordelen kunnen hebben voor jou en  jouw hond?'

Essentiële oliën

Essentiële oliën hebben een holistische werking.
Dat wil zeggen dat ze op al onze niveaus van invloed zijn.
Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch en Spiritueel.

 

Het gebruik van deze therapievorm dateert al vanuit de middeleeuwen. Bij deze therapie worden essentiële oliën uit kruiden, bloemen, bladeren, zaden, wortels en takken ingezet.

Het Seed to Seal® programma van Young Living is de belofte aan jou dat ze de meest krachtige en meest zuivere essentiële oliën produceren en leveren.

Deze oliën kunnen zowel uitwendig als inwendig gebruikt worden, maar bij dieren worden ze meestal uitwendig gebruikt door middel van geuren.

 

Maar waar zit dan het verschil tussen etherische en essentiële olie en waarom zijn de oliën uit de natuurwinkel niet hetzelfde?
 

Etherisch betekent licht en vluchtig. Het verdampt en geeft dus zo een geur af. Essentieel betekent noodzakelijk, minimaal nodig, voor een bepaald doel.
Een essentiële olie is ook vluchtig en geeft geur af maar kan bovendien therapeutisch worden ingezet.
Met andere woorden een essentiële olie is ook een etherisch olie maar een etherische olie is meestal geen essentiële olie!

De populariteit van deze vluchtige oliën neemt toe. Er zijn (goedkope) etherische oliën te koop die niet alleen ingezet worden om een ruimte lekker te laten ruiken. Ze worden ook vaker therapeutisch ingezet. Maar let hier mee op. Bijna geen enkele etherische olie die verkocht wordt in de natuurwinkel is geschikt om als essentiële (therapeutische) olie gebruikt te worden! Er zijn teveel andere toevoegingen.

Wees er van bewust dat door middel van verdamping en inademing niet alleen de olie maar ook de andere ingrediënten via de neus het lichaam inkomt. En bij uitwendig gebruik via je huid jouw lichaam indringt. Dit geeft een negatieve belasting voor alle organen.

Young Living is hierin anders. Young Living heeft essentiële oliën die 100% natuurlijk zijn. Dus 100% is 100%

Jemi Brandpartner Young Living
bottom of page