top of page

Wie ben ik?

Wie ben ik

Jouw viervoeter … mijn hart

Jouw viervoeter staat centraal en zal dan ook met zorg en liefde behandeld worden

Ik ben Jemi, trotse partner van Tijs en fiere plusmama van 3 prachtige kinderen.

Mijn eerste hond Smoefie zorgde er voor dat ik gebeten werd door de hondenmicrobe. Ze was niet enkel mijn hond maar tevens mijn beste vriendin. Op 16-jarige leeftijd heb ik haar jammer genoeg moeten laten gaan.

Momenteel ben ik een fier baasje van 3 Amerikaanse Cocker Spaniëls, Aika, Yara en Olivia, een Britse langhaar Faya, en een naaktkat Apple.

Wat begon met het verzorgen en trimmen van mijn eigen huisdieren breidde zich al snel uit. In 2018 startte ik als gediplomeerd hondentrimster mijn eigen trimsalon en sedert begin 2022 kan ik met trots vermelden dat ik ook gediplomeerd kattentrimster ben.

Aangezien je nooit voldoende kennis bezit, school ik mij graag bij. Dit a.d.h.v. lezingen en workshops, maar ook van trimwedstrijden binnen en buiten België. Als vaste waarde binnen het Diamex Groomteam reis ik overheen de hele wereld om deel te nemen aan trimwedstrijden

De kennis die ik daar opdoe geef ik dan ook graag door via mijn opleidingen ‘Start to Groom’. Hierin ondersteun ik graag baasjes en (toekomstige) trimmers. Neem alvast een kijkje op de pagina

Maincoon

Testimonials

"Supertevreden. Onze nogal schuwe Berner Sennen heel mooi en blij teruggekregen. Hij ruikt heerlijk.
Tot over een paar maanden"

Jessica

Groomania
bottom of page